Stäng
Professionell service – Heavy equipment

KONTAKTA FÖR SERVICEBESTÄLLNING PÅ 031-53 64 88

eller kontakta oss på service@nc-nielsen.se

Du kan känna dig trygg när du väljer oss som din serviceleverantör.

Hos N.C. Nielsen sätter vi dig och din verksamhet i centrum och kan därför erbjuda dig marknadens starkaste servicekoncept.

Vi är specialister på märkena Konecranes och Terberg, men vi erbjuder också service på övriga fabrikat av heavy handling-maskiner och utrustning. Därmed behöver du bara en samarbetspartner; nämligen N.C. Nielsen.

 

Vi garanterar snabb utryckning i hela landet.

Vi garanterar snabb utryckning i hela landet

Våra professionella servicemontörer är handplockade medarbetare, de ger god och trovärdig service, fokus ligger i att du har så få och minimala driftstopp som möjligt. Vi strävar efter att du får en fast servicemontör, som känner till dina maskiner i förväg.

Vårt serviceteam och samarbetspartners består av fler än 25 välutbildade servicemontörer, som konstant befinner sig på landsvägarna. Servicebilarna är inredda med alla nödvändiga verktyg, reservdelar samt utrustning för att utföra uppgiften.

Våra servicemontörer utbildas löpande och blir ständigt uppdaterade inom de senaste kunskaperna gällande våra maskinmärken.

 

Serviceavtal

Med ett serviceavtal hos N.C. Nielsen kan du tryggt fokusera på din kärnverksamhet och slippa onödiga bekymmer, vad gäller din maskinpark.

Kontakta oss om du behöver service av din terminaltraktor, gaffeltruck, reachstacker eller andra typer av heavy handling-maskiner, eller om du önskar ett erbjudande på ett serviceavtal.