Vår nästa auktion startar tisdag den 25 juni och slutar torsdag den 27 juni 2024 - Gå till auktion

Stäng

Konecranes reachstackers

Den överlägsna lösningen för Lasthantering

Välkommen till NC-Nielsen, där vi är stolta över att representera den ledande tillverkaren inom lyftutrustning - Konecranes. Här introducerar vi vår mest effektiva och pålitliga reachstacker, Konecranes reachstacker, designad för dina specifika logistiska behov.

Effektivitet och Tillförlitlighet

Konecranes reachstacker är känd för sin effektivitet och tillförlitlighet. Dessa kraftfulla maskiner säkerställer maximal produktivitet med minimal driftstid. Oavsett om du arbetar i hamnar, intermodala anläggningar eller tung industri, kommer Konecranes reachstacker att ge dig den driftseffektivitet och pålitlighet du behöver.

Unik Design och Funktionalitet

Konecranes reachstacker är designad med användarens komfort i åtanke. Den rymliga och välutrustade förarhytten ger en fantastisk utsikt över arbetsområdet, vilket garanterar både effektivitet och säkerhet. Dessutom bidrar de kraftfulla motorerna och den avancerade hydrauliken till en smidig och effektiv drift.

Grön Teknik

Konecranes förstår vikten av hållbarhet och har därför konstruerat sin reachstacker med fokus på miljövänlig teknik. Deras lyftutrustning är utformad för att minimera bränsleförbrukning och utsläpp av skadliga ämnen, vilket gör dem till ett grönt val för ditt företag.

Service och Support

På NC-Nielsen prioriterar vi kundservice. Därför står vårt team av erfarna tekniker redo att erbjuda oslagbar service och support för din Konecranes reachstacker. Oavsett om det handlar om rutinmässigt underhåll eller nödsituationer, är vi här för att hjälpa. Missar inte chansen att förbättra ditt företags produktivitet och effektivitet med Konecranes reachstacker. Kontakta oss för mer information om vårt produktsortiment, eller boka en demonstration idag.