Stäng
 • Hållbart upcycling N.C. Nielsen lanserar ett hållbart upcycling-koncept

  De flesta företag vill ha gröna, hållbara och miljövänliga produkter som bidrar till en bättre framtid för oss alla. Med ”NCN Heavy handling Upcycling” kommer N.C. Nielsen med ett konkret och användbart koncept för en grönare framtid – genom att ge nytt liv åt uttjänta maskiner i det tyngre segmentet.

  Se allt om vår hållbart upcycling-koncept her!
  Hållbart upcycling
" De nya Terberg-dieselmotorerna är ett resultat av många års utvecklingsarbete där motorerna har förbättrats steg för steg. Samtidigt blir miljöteknologin allt mer komplex, t.ex. eftersom vätskan AdBlue kräver ett särskilt insprutningssystem och SCR-katalysatorer också för med sig nya komponenter i motorernas uppbyggnad "
Claus Lilleholt / N.C. Nielsen AB
Se alla Terberg modellarne

Klarar alla uppgifter

Utbudet av Terberg terminaltraktorer omfattar:

 • Terberg YT
 • TERBERG RT OCH TT
 • Terberg BC
 • Terberg DT
 • Terberg Zagro
 • TERBERG SPECIALLÖSNINGAR
 • Terberg Approved

Terberg YT

Terberg YT (Yard Tractor) förenar stor motorkraft och extrem soliditet med en genomtänkt VIP-hytt där fokus ligger på optimal komfort, god sikt och säkerhet. Maskinerna säkerställer snabb trailerhantering från börjar till slut. De bakhjulsdrivna YT-maskinerna har utformats för att flytta lösa trailers på distributionscentraler, hamnterminaler, flygplatser och industriområden.

Den nya Terberg YT-serien består av flera dieselvarianter och en helt eldriven variant med den senaste, högeffektiva EV-tekniken som ger samma prestanda som de dieseldrivna versionerna. De innovativa Terberg-maskinerna kan dessutom drivas med väte.

Se Terberg YT här

TERBERG RT OCH TT

Terberg RT och TT (RoRo och Terminal Tractor) ligger i framkant när det gäller förarkomfort, säkerhet och enkelt underhåll. De starka delarna hos RoRo-terminaltraktorer har blivit ännu starkare. De specialiserade heavy duty-maskinerna med 2- resp. 4-hjulsdrift är förberedda för en lång rad områden som höjer den totala effektiviteten vid RoRo-hantering, terminalarbete och andra typer av trailerhantering.

Se Terberg RT och TT här

Terberg BC

Terberg BC förenar flexibilitet och extrem soliditet med en genomtänkt VIP-hytt där fokus ligger på optimal komfort, god sikt och säkerhet. Maskinen kan förflytta alla typer av släp- och påhängsvagnar som används på terminaler och distributionscentraler.

Se Terberg BC här

Terberg DT

Den specialutvecklade Terberg DT-serien (Distribution Tractor) har låg instegshöjd, bred utblick från förarhytten och flera olika säkerhetsanordningar som gör att Terberg BC-serien sätter nya standarder när påhängsvagnar ska förflyttas på fullbelagda godsterminaler, centrallager och distributionscentraler.

Se Terberg DT här

Terberg Zagro

Terberg Zagro har utvecklats för att man ska kunna köra både på och runt järnvägsspår. Med nedsänkta rälshjul och direkt kontakt mellan det bakersta hjulsetet och skenorna drar den lätt 2 500 ton.

Se Terberg Zagro här

TERBERG SPECIALLÖSNINGAR

Terberg är kända över hela världen för sina robusta terminaltraktorer som flyttar trailers i hamnområden, på distributionscentraler och industriområden. Utöver detta kan N.C. Nielsen också erbjuda speciallösningar baserade på en Terberg-maskin och vi har bland annat tagit fram en lösning med sandpåfyllare för effektiv kabeldragning. Låt oss gärna veta om du har en liknande idé.

Se Terberg speciallösningar här

Terberg Approved

Med Terberg Approved öppnar N.C. Nielsen nya möjligheter på marknaden för heavy duty-maskiner. I stället för nytt eller begagnat kan företag i framtiden välja ”begagnat, men så gott som nytt” och samtidigt sänka priset 40–45 % jämfört med nya Terberg-maskiner av motsvarande modell. Approved-konceptet bygger på Terberg-maskinernas välkända kvalitet och driftssäkerhet.

VILL DU VETA MER?