Stäng
Vi på N.C. Nielsen kan optimera ditt lager utifrån en helhetsblick. Det handlar om att designa en total lösning där maskinerna för intern transport, lagerinredning och alla arbetsprocesser avstäms noga utifrån varandra.

OPTIMERING AV LAGERLOGISTIK

Låt våra experter analysera situationen. Vi arbetar med utgångspunkt i önskemål, krav, erfarenhet och insamlade data om lagret och tar fram det nödvändiga beslutsunderlaget. I vissa situationer är det inte nödvändigt att bygga ett nytt lager, utan att inreda det smartare istället.

Den digitala transformationen har ändrat sättet att tänka kring lagerlogistik. Därför kan N.C. Nielsen leverera dagens – och framtidens – effektivaste, intelligentaste och mest högteknologiska lagerlösningar som sänker kostnaderna, höjer servicenivån och skapar arbetsglädje bland medarbetarna.

FÖRSÄLJNING AV HYLLÖSNINGAR

Naturligtvis kan N.C. Nielsen även leverera hyllösningar till ditt företag. Nåt annat vore otänkbart. Vi har valt att samarbeta med världens ledande på området, AR Racking från Spanien, som har hanterat mer än 15 000 projekt i fler än 50 länder inom industrilager, helautomatiska lager och speciallager.

Samarbetet med AR Racking ger oss direkt tillgång till den senaste kunskapen, de senaste materialen och de senaste lösningarna inom hyllsystem. Det gör det möjligt att ta fram en skräddarsydd lösning till ditt företag som kommer att förbättra effektiviteten, driftstiderna och arbetssättet på just ditt lager.

Hos N.C. Nielsen erbjuder vi ett nytt sätt att se på lagret. Vi torkar av tavlan och tittar med fördomsfria expertögon på dina lagerutmaningar. Hyllösningar är inte bara hyllösningar, utan blir ofta en konkurrensfaktor som är lika viktig som de övriga leden i företagets värdekedja.

AUTOMATISK LAGERNAVIGATION

På höglager måste det vara effektivt. Automatisk lagernavigation baserat på Linde smalgångstruckar höjer effektiviteten upp till 25 % i förhållande till traditionella och manuella lösningar. Det betyder mer fart över fältet när smalgångstrucken automatiskt kör från position till position i ett optimerat mönster.

Automatisk lagernavigation sträcker sig över både Linde K-, Linde A- och Linde V-serierna. Lösningarna säkrar hög effektivitet under en fullmatad arbetsdag. Oavsett om det gäller orderplockning, inlagring, utlagring, förflyttning av pallar eller annan logistikhantering.

Det är inte raketvetenskap att införa automatisk lagernavigation. Linde-lösningen kan implementeras snabbt och lätt eftersom mjukvaran kan konfigureras till alla Warehouse Management System (WMS). Lösningen passar alla lagertyper upp till 18 meters höjd och ett närmast oändligt antal positioner.

Andra fördelar med automatisk lagernavigation är fysisk avlastning av operatören, färre fel i den totala hanteringen, färre hyllskador – och inte minst de säkerhetsmässiga fördelarna där operatören kan arbeta koncentrerat, fokuserat och ha överblick över arbetet.

VILL DU VETA MER?

Behöver du någon som kan se på er interna lageroptimering med nya ögon och ge förslag på hur ni kan effektivisera ska du kontakta Peter Brun eller Henrik Gram Nielsen.