Vår nästa auktion startar tisdag den 25 juni och slutar torsdag den 27 juni 2024 - Gå till auktion

Stäng
"Terberg Approved" -konceptet är ett helt nytt sätt att köpa begagnade terminaltraktorer. Nu kan du köpa helt renoverade Terberg terminal traktorer som är lika bra som nya inom och utanför.

”Terberg Approved” är baserat på den välkända kvaliteten och tillförlitligheten hos Terberg terminal traktorer. Det är en del av vårt koncept att vi handplockar maskiner som sedan genomgår en grundlig renovering. Stora delar av maskinen tas isär och alla slitna eller defekta delar byts ut. Slutresultatet är att de godkända maskinerna ser ut och känns som nya. Processen avslutas med en noggrann kvalitetskontroll och en möjlig vy av terminaltraktorn. Allt till en prisnivå som gör det värt att överväga "Terberg Approved" istället för att köpa nytt.

Ger nya möjligheter

Terberg Approved riktar sig till företag som förlitar sig på hög tillförlitlighet och förarkomfort när det gäller hantering av trailers och andra former av tung logistik. Nu kan de uppfylla önskan, även om uppgifternas omfattning eller karaktär inte omedelbart motiverar investeringen i en ny maskin.

DUBBELKONTROLL AV KVALITET

Renoveringen av begagnade Terberg avslutas av N.C. Nielsens mångaåriga polska partner på området, som redan står bakom renoveringen av hundratals begagnade Linde-gaffeltruckar för företaget varje år.

- Vi genomför till och med en slutlig kvalitetskontroll på vår verkstad, där vi också förbereder oss för inspektionen och utarbetar huvudinspektionsrapporten, som fungerar som en detaljerad varudeklaration på varje godkänd maskin, säger Lars Vernegaard.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre nærmere om vores Terberg Approved så sidder vi klar til at rådgive dig.