Stäng

HEAVY HANDLING MADE EASY

Behöver du lyfta upp till mer än 250 ton på höjder upp till 15 meter?
Behöver du flytta dina föremål "på hjul"?
– och på praktiskt taget alla ytor som är någorlunda jämna?

Då hittar du lösningen i N.C. Nielsens breda sortiment av heavy handling-reachstackers och pick-and-carry-maskiner.

Baserat på principen att även de tyngsta lyften ska vara lätta att hantera, utvecklar vi på N.C. Nielsen våra innovativa och kraftfulla reachstackers och pick-and-carry-maskiner till kunder över hela världen.

Jørgen Peter Lund.

Jørgen Peter Lund är redo att hjälpa dig

Ring på +45 30 38 41 51
eller fyll i formuläret
- så kontaktar vi dig

Vi har samlat mångårig expertis inom tungt gods och höjer hela tiden ribban för maskinernas lyftkapacitet, manövrering, förarkomfort, flexibilitet och tekniska prestanda. Vi har till exempel levererat en rad speciallösningar till vindkraftsindustrin över hela världen.

En leverantör för alla dina heavy handling-uppgifter

Välj N.C. Nielsen som samarbetspartner när det gäller mobila lyftmaskiner för tunga transporter. Vi tar hand om hela processen från behovsanalys, utveckling, produktion, maskintransport, tester och provlyft samt slutmontering på körytor runt om i världen, och vi tillhandahåller förstklassig service med våra egna servicetekniker eller servicepartners.

Mobila lyftmaskiner är verkligen inga standardprodukter. Vi utvecklar lösningar i nära samarbete med våra kunder och ger alltid ett 360-graders perspektiv på den aktuella uppgiften. Vi är inte rädda för att ta oss an så kallade "omöjliga" uppgifter och har upprepade gånger flyttat fram gränserna för vad som är tekniskt möjligt.

Hos N.C. Nielsen har vi byggt ett gediget samarbete med flera välkända maskinvarumärken. Detta gör det möjligt att utveckla nya mobila lyftmaskiner för praktiskt taget alla tänkbara ändamål och även med mycket stor lyftkapacitet. Lösningarna skapar mervärde med extrautrustning, aggregat eller skräddarsydda plattformar.

Flexibla möjligheter, ökad rörlighet och stor kraft kännetecknar våra heavy handling-lösningar. Lösningarna gör det komplicerade enkelt och hjälper dina medarbetare till en smidigare vardag, samtidigt som ni kan stärka verksamhetens konkurrenskraft.

Med en mobil lösning slipper du investera i flera maskiner bara för att kunna utföra ett enda jobb, och till ett betydligt lägre pris än kostnaden för mobilkranar eller bandkranar.

Lasthantering av mycket tungt gods kräver rätt maskiner med rätt utrustning och inte minst professionell rådgivning, som kan hjälpa din verksamhet med heavy handling-logistikuppgifter.

Klicka på bilderna övan för att upptäcka våra många lösningar