Stäng
Du kan känna dig trygg när du väljer oss som din samarbetspartner

Med N.C. Nielsen som leverantör av heavy handling-lösningar, kan du fokusera på att driva din verksamhet utan onödiga bekymmer. Vi har mer än 40 års erfarenhet av heavy handling-maskiner och service och har skapat många skräddarsydda lösningar för extra tungt, extra långt eller extra svårhanterat gods.

När du ingår ett samarbete med N.C. Nielsen avseende en mobil lyftlösning inom heavy handling,  inleder vi samarbetet med att klargöra modell, vikt, mått och hur lasten ska hanteras. Efter detta kommer N.C. Nielsens tekniska team att utarbeta ett förslag till dig om vilka hanteringsalternativ som är lämpliga för din uppgift.

När du har bestämt vilken lösning du föredrar, anpassas heavy handling-maskinen för din verksamhet i vår produktionsanläggning i Balling, Danmark och dessutom ordnar vi transporten till din anläggning.

Jag är mycket glad över samarbetet med N.C. Nielsen, där det aldrig är långt från tanke till handling. Vi arbetar tillsammans för att lösa problem och måste hela tiden tänka på framtidens behov. Vi har samarbetat i flera år och det hela fungerar oklanderligt från idéutveckling och testfas till slutgiltig leverans. Dessutom erbjuder de ett komplett servicepaket
Ove Havmøller / Valmont SM.