Stäng

HEAVY HANDLING PICK AND CARRY
- MOBILA LYFT I DEN TUNGA ÄNDEN AV SKALAN

Hos N.C. Nielsen sätter vi kunden i fokus. Allt fler kunder efterfrågar nu maskiner för mobila lyft med kapaciteter från 200 ton och till och med över 500 ton. Därför introducerar vi nu en helt ny produktkategori på världsmarknaden: Heavy Handling Pick and Carry!

Namnet på de nya hybridmaskinerna avslöjar en viktig detalj: Även med gigantiska lyft på flera hundra ton ska den mobila lyftmaskinen vara enkel att hantera och utan ansträngning kunna transportera lasten hela vägen från produktion, över lagringsplats till kajkanten och till och med ombord på RoRo-fartyg. Detta kan HH Pick and Carry!

Den modulära maskinen anpassas flexibelt till uppgiften med justerbara chassiben som kan förlängas i bredd, hantering från marken, plattform eller hytt och ökad mobilitet med förmåga att köra på många typer av underlag. Som en kombination av element från en SPMT-trailer och en kran manövrerar den säkert, flexibelt och effektivt.

Vi börjar med tre varianter: Tower Mover är särskilt lämpad för vindturbiner, gigantiska betongrör, plattformar och långa konstruktioner. Multi Handler är som gjord för varierade lyftuppdrag som tunga maskindelar, last för frakt, industriella halvfabrikat och mycket mer. Mobile Straddle Transporter kan användas självständigt för tunga lyft och flexibelt i kombination med de två andra basmodellerna. Denna modell kan dessutom köra över hela lasten, exempelvis när man lyfter ombord på ett RoRo-fartyg.

Samtidigt kan Pick and Carry-maskinerna utrustas med olika tillbehör som hydrauliska gripare, mellanliggande balkar och specialaggregat, så de praktiskt taget kan hantera alla interna transportuppgifter som kräver extra kraft.

Hos N.C. Nielsen är säkerheten av yttersta vikt. Maskinerna är konstruerade med maximal sikt över arbetsområdet, fjärrstyrning, låg vändradie, smal gångbredd och en omfattande säkerhetspaket inklusive kameror och laserljus.

Sist men inte minst: N.C. Nielsens service finns över hela världen och säkerställer en komplett serviceuppsättning med lokala krafter och backup med specialister från välkända servicepartners. Dessutom erbjuder N.C. Nielsen teknisk online-support och olika enheter för att övervaka tidsanvändning.

Vill du veta mer?