Stäng

Du kan känna dig trygg när du väljer oss som din servicepartner. Hos N.C. Nielsen sätter vi dig och din verksamhet i centrum och kan därför erbjuda det starkaste servicekonceptet på marknaden.

FÖRDELAR MED N.C. NIELSENS SERVICE

  • En servicepartner över hela världen
  • 40 års erfarenhet av alla typer av serviceuppdrag
  • Callcenter för kundtjänst
  • Service med snabba svarstider
  • Serviceavtal anpassade efter dina verksamhetsbehov

Vi är specialister på heavy handling-lösningar såsom pick-and-carry-maskiner samt varumärkena Konecranes och Terberg, men vi erbjuder också service för heavy handling-maskiner och -utrustning av andra varumärken. Därför behöver du endast en partner; nämligen N.C.  Nielsen.

Dennis Nørtoft Barbesgaard.

Dennis N. Barbesgaard är redo att hjälpa dig

Ring +45 44 45 38 37
eller fyll i formuläret
- så kontaktar vi dig

Vi garanterar snabba reaktionstider i hela världen

I vår egen serviceorganisation, som är verksam i hela Skandinavien, har vi fler än 130 servicetekniker. I resten av världen samarbetar vi med auktoriserade servicepartners som arbetar enligt samma grundläggande principer och höga krav som vi ställer på vår egen serviceorganisation, nämligen bra och tillförlitlig service med fokus på att du ska uppleva så lite stilleståndstid som möjligt.

Samma kår av servicetekniker utför även underhållsservice när du har ett serviceavtal med oss. Arbetet utförs av kvalificerade och välutbildade servicemontörer som även har möjlighet att dra nytta av expertis från vårt starka tekniska team.