Stäng
När du kliver in i OPTIMA-hytten kommer du att märka den unika rymligheten och den goda sikten. Den gör det ännu säkrare och effektivare att köra trucken och är en värdefull extra fördel.

Den imponerande sikten kommer av de stora, nedsänkta rutorna utan hörnstolpar, en tunn, men mycket stark, tvärbalk i taket samt böjda paneler. Siktlinjerna till de primära arbetsområdena är tydliga både framåt, åt sidorna och bakåt.

En EMC Master med MD4 7” pekskärm gör att hytten blir rymligare tack vare de integrerade lösningarna. Även platsen för att manövrera fotpedalerna är bättre.

Instrumentens placering förbättrar manöverergonomin. Instrumenten har flyttats från förarens sida till över sätet till höger där de är bekväma att nå.

OPTIMA kan anpassas utifrån just dina behov. Du kan välja styrsystem med mini-ratt, joystick, förarsäte och just de instrument du behöver. En hydrauliskt förskjutningsbar hytt (förskjutning på 2900 mm), en vertikalt flyttbar hytt-RHS (förskjutning på 2850 mm) och EMC-fjärrstyrning finns också.

OPTIMA kabinen:

  1. Imponerande sikt:  Det kommer inte att finnas några tvivel. När du sätter dig i OPTIMA-hytten kommer du att uppleva själva definitionen av överlägsen sikt.
  2. Electronic Machine Control, EMC Master: Full övervakning av viktiga komponenter och funktioner på en MD4 7” pekskärm. Programmeringsbara inställningar. CanBus-teknologi höjer maskinens och växellådas driftssäkerhet tillsammans med hydrauliken och joysticken.
  3. Extrautrustning för ministyrning i vänster armstöd: Ergonomiska styrningslösningar (extrautrustning) förbättrar produktiviteten.
  4. Ergonomiska instrument: Oavsett vilken extrautrustning du behöver kan vi installera den som en del av den ergonomiska instrumentlayouten. OPTIMA är riktigt rymlig.
  5. Komfort: Ett fantastiskt säte med kompressorfjädring, stolsvärme och ventilation samt AC – föraren har alla upptänklig komfort.
  6. Joystickstyrning: Fås med elektronisk joystick med automatisk acceleration/servostyrning (RS & CLT). Joystick för att styra lyft fås som standard och ger extremt jämn touchstyrning under hela hanteringen (FLT).

VILL DU VETA MER?

Våra experter på Konecranes är redo att hjälpa dig med den lösning som passar dina behov.