Vår nästa auktion startar tisdag den 23 april och slutar torsdag den 25 april 2024 - Gå till auktion

Stäng
Skaffa nya digitala verktyg för att göra din flottstyrning mer effektiv. På N.C. Nielsen erbjuder vi ett brett utbud av verktyg för innovativ flottstyrning, oavsett om det gäller helt nya Linde-, Konecranes- eller Terberg-maskiner eller befintliga enheter i flottan.

Flottstyrning gör komplicerade arbetsuppgifter enklare. Du får värdefull information om allt från körda timmar och energiförbrukning till eventuella krockar, så att du kan se om truckflottan bidrar till att uppfylla affärsmålen.

God flottstyrning ökar produktiviteten och gör det möjligt att lösa interna transportuppgifter på det mest effektiva sättet. Effektiv flottstyrning bidrar till minskade kostnader, skapar aktiv säkerhet och fokuserar på grön omställning med energieffektiv körning, samt minskade CO2-utsläpp och en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna.

Effektiv flådestyring

  • KONECRANES FLOTTSTYRNING
  • TERBERGS FLOTTSTYRNING

KONECRANES FLOTTSTYRNING

Konecranes Truconnect är datadriven effektivitet för Konecranes produktsortiment. Systemet omfattar en rad fjärrserviceprodukter och -program som underlättar ditt underhållsarbete och förbättrar både säkerhet och effektivitet. Systemet kopplar ihop data, maskiner och människor så att maskinernas prestanda och aktivitet optimeras. Målet är att göra den interna transporten effektivare, säkrare, mer miljövänlig och behaglig för operatören som sitter många timmar bakom ratten.

TERBERGS FLOTTSTYRNING

Programvaran i Terberg Connect ger dig värdefull information om din flotta av terminaltraktorer, så att du kan optimera driften på en detaljerad nivå. Systemet ger dig en överblick över alla viktiga verksamhetsområden från säkerhet, till proaktivt underhåll och energiförbrukning, och programmet fokuserar även på en miljövänlig körstil. De tillhörande apparna för chefer/tekniker och förare/operatörer optimerar flottstyrningen ytterligare och bidrar till maximal drifttid för alla terminaltraktorer i flottan.

VILL DU VETA MER OM EFFEKTIV FLOTTSTYRNING?

Kontakta våra experter på +45 99 83 83 83 idag och ta reda på mer om hur effektiv flottstyrning kan bidra till att nå dina affärsmål. Vi är redo att svara på alla frågor om flottstyrning med våra välkända maskinvarumärken och hur flottstyrning med största sannolikhet också kan bidra till att optimera den interna logistiken i din verksamhet eller organisation. Vi diskuterar gärna dina möjligheter på en icke-bindande nivå, och vi lovar att du kommer att bli klokare på flottstyrning.

 

VILL DU VETA MER?

Våra flottahanteringsexperter är redo att hjälpa dig att svara på dina frågor. Kontakta Allan, Henrik eller Henrik för en säker översikt med en anpassad flottahandtering.