Stäng
Inte alla verksamheter behöver en fabriksny gaffeltruck eller terminaltraktor. Först och främst måste man titta på uppgiftens omfattning. Ofta kommer en begagnad maskin vara det bästa valet eftersom man på så sätt får rätt verktyg till ett rimligt pris.

Möjligheterna är stora hos oss. N.C. Nielsen har Nordens största hall med begagnade truckar – den är 8000 kvadratmeter stor och det finns löpande fler än 800 begagnade truckar till försäljning. Dessutom har vi ett stort urval av begagnade heavy duty-maskiner som visas i ett särskilt showroom. Företag kan alltid hitta en begagnad maskin som möter dess behov oavsett storlek, modell eller fabrikat.

Alla begagnade truckar förbereds utifrån de klassifikationer som den danska branschföreningen för importörer och tillverkare av gaffeltruckar (Brancheforeningen for Importører og Fabrikanter af Gaffeltruck) har fastställt. D.v.s. IFAG I, IFAG II och IFAG III. 

Titta närmare i vår katalog online – den uppdateras dagligen. Alla maskiner visas med bild och specifikationer.

Behöver du hjälp eller om du inte hittar just det du letar efter kan du kontakta oss på telefon +45 99 83 83 83 eller skicka ett mejl till linde@nc-nielsen.dk.


SE VORES UDVALG AF BRUGTE MASKINER HER

Linde Approved och NCN Approved

Med en begagnad truck från Linde ingår extra säkerhet. En begagnad Linde-truck är ett säkert val när du inte vill investera i fabriksnya maskiner. Här får du både Lindes välkända kvalitet och konceptet Linde Approved, vilket är din garanti för att maskinen är driftssäker.

Vi hos N.C. Nielsen är auktoriserade ensamåterförsäljare av Linde i Danmark. Vi har därmed åtagit oss att följa Lindes europeiska kvalitetsstandarder för begagnade maskiner, vilket heter Linde Approved. Det betyder fantastiskt hög kvalitet, låga kostnader och bra garantier på maskinerna.

En Linde Approved-truck har i de flesta fallen körts hos en kund och med avtal där komplett underhåll har ingått. Så under dess användning har våra kompetenta servicemontörer servat maskinen utifrån Lindes föreskrifter.

Med Linde Approved-konceptet erbjuder N.C. Nielsen ett brett urval av maskiner – alla med exceptionellt bra kvalitet och som naturligtvis även följer gällande dansk lagstiftning.

Terberg approved

Konceptet ”Terberg Approved” är ett helt nytt sätt att köpa begagnade terminaltraktorer på. Nu kan du köpa totalrenoverade Terberg-terminaltraktorer som är så gott som nya både in- och utvändigt.

”Terberg Approved” bygger på Terberg-terminaltraktorernas välkända kvalitet och driftssäkerhet. Det är en del av vårt koncept, att vi handplockar maskiner som sedan genomgår en totalrenovering. Stora delar av maskinen plockas isär och alla slitna och defekta delar byts ut. Slutresultatet är att Approved-maskinerna både känns och ser nya ut.

Processen avslutas med en noggrann kvalitetskontroll och eventuellt en inspektion av terminaltraktorn. Allt på en prisnivå som gör det värt att överväga ”Terberg Approved” istället för att köpa nytt.

VILL DU VETA MER?

Är du på jakt efter en begagnad truck, lagermaskin eller heavy duty-maskin sitter vi redo att hjälpa dig hitta maskinen som passar dina behov.