Stäng
Även de tyngsta lyften ska vara lätta att hantera. Det är filosofin hos N.C. Nielsen när vi utvecklar våra innovativa och kraftfulla reachstackers till kunder över hela världen. Vi har samlat mångårig expertis inom tungt gods och höjer hela tiden ribban för maskinernas lyftkapacitet, manövrering, förarkomfort, flexibilitet och tekniska prestanda.

Alla reachstackers från N.C. Nielsen är individuellt anpassade till de aktuella uppgifterna och den omgivande arbetsmiljön. De fås med lyftkapacitet på mellan 65 och 158 ton. De kan levereras med extrautrustning som krok, container-ok, gafflar eller kranarm – och dessutom lackeras i ditt företags färger. Sist men inte minst sätts förarens komfort i centrum med en lång rad funktionella detaljer inne i hytten.

Hos N.C. Nielsen samarbetar vi med SMV Konecranes när vi konstruerar reachstackers. Vi har därmed tillgång till världens ledande varumärke på området. Det täta utvecklingsarbetet kommer våra kunder till nytta i form av kraftfulla lösningar som bidrar till att sänka livscykelkostnaderna (TCO) och förbättra det slutliga resultatet. Vi levererar alla delar, alltså en fungerande reachstacker, teknisk dokumentation och specialutrustning, samt erbjuder testkörning och attraktiv service.

Välkommen till en värld full av reachstackers.

 

TRO FLYTTAR BERG. VI FLYTTAR VINDKRAFTVERK OCH ALLT ANNAT

Hos N.C. Nielsen får vi allt fler förfrågningar om riktigt tunga lyft. Vi har exempelvis levererat en rad speciallösningar till den danska vindkraftsindustrin där vindkraftverkens torn och naceller ska lyftas från en transportvagn på väg till en förvaringsplats eller transporteras från en industrihall till en annan. Naturligtvis klarar reachstackerna även uppgifter som flexibel containerhantering på terminaler, förflyttning av flera ton tunga delar på skeppsvarv eller transport på logistikbaser i hamnar.
 

FÖRARKOMFORT ÖVER ALLA GRÄNSER

Titta in i hytten. Den är utformade med stora och brottsäkra fönster som ger optimal sikt i alla riktningar. Den har massor av plats för både person och saker och överskådliga manöverpaneler som är placerade inom bekvämt räckhåll. Hytten kan skjutas framåt i vågrät position så att föraren hamnar nära driften framför maskinen. Förarsätet är ergonomiskt utformat och hytten kan även utrustas med extrautrustning, t.ex. backkamera. Slutligen går det att kliva ned på maskinens båda sidor.
 

VÄLJ EN REACHSTACKER FRÅN N.C. NIELSEN EFTERSOM DE:

• har hög driftssäkerhet
• har låg TCO (Total Cost of Ownership)
• har attraktiv återbetalningstid
• utför flexibla lyft för många olika uppgifter
• har välbeprövad och väldokumenterad produktkvalitet
• innebär individuellt anpassade lösningar
• har hög förarkomfort med god utblick, låg bullernivå och massor av utrustning
• är framtidssäkrade och energioptimerade maskiner
• utför avancerad datainsamling
 

KOM FÖRBI FÖR EN IMPONERANDE DEMONSTRATION

Kontakta N.C. Nielsen på +45 99 83 83 83 eller mejla info@nc-nielsen.dk redan idag och få mer information om de många fördelarna med en reachstacker. Boka gärna ett presentationsmöte där vi berättar mer om möjligheterna med just de här maskinerna – och var med om en testkörning där vi demonstrerar framtidens teknologi på området.

SE ALLA VÅRA SPECIALBYGGDA REACHSTACKERS


Vill du veta mer?