Vår nästa auktion startar tisdag den 25 juni och slutar torsdag den 27 juni 2024 - Gå till auktion

Stäng
Just nu upplever N.C. Nielsen en stor efterfrågan på transportlösningar för tungt gods och andra komplicerade transporter på industriområden, byggarbetsplatser, i hamnar och på allmänna vägar. Till exempel är vindkraftsindustrin hela tiden på jakt efter nya, innovativa och kostnadseffektiva lösningar i den tunga änden av skalan – och N.C. Nielsen står redo att tillmötesgå de här önskemålen.

Internationella tungviktare

N.C. Nielsen har ingått samarbete med den internationella TII-koncernen som i flera årtionden har varit tongivande på den globala marknaden för heavy duty-lösningar. Således kan N.C. Nielsen nu leverera tyska Scheuerle- och franska Nicolas SPMT-trailers, vilket är självkörande och moduluppbyggda trailers för att flytta allt från skepp till brosektioner och flera ton tunga naceller.
 

Moduluppbyggda SPMT-trailers

N.C. Nielsen har hyrt ut den första SPMT-trailern. Den självkörande trailern är uppbyggd av moduler som kan bära upp till 400 ton. Antalet modulaxlar anpassas utifrån den enskilda uppgiften och axlarna kan rotera 180 grader. En kraftfull Power Pack sörjer för framdrivningen och trailern styrs av en gående operatör som har en handhållen fjärrkontroll med joystick. Det ger full överblick över hanteringsprocessen.

– Vi ser stora möjligheter med SPMT-trailers från Scheuerle och Nicolas. De gör bokstavligt talat tunga lyft lättare eftersom de flexibelt kan anpassas utifrån de aktuella transportuppgifterna. Just de här trailerna har i flera år satt standarden för tunga transporter över hela världen och vi är glada att nu kunna erbjuda dem till ännu fler kunder i Danmark och resten av Skandinavien, säger Bo Nørgaard, produktchef på N.C. Nielsen A/S.
 

VILL DU VETA MER?

Kontakta Per eller Henrik om du vill ha mer information rörande innehållet i det här pressmeddelandet.

  • N.C. Nielsen Call-center
    N.C. Nielsen Call-center Huvudnummer
    Tlf. 031-536430