Vår nästa auktion startar tisdag den 25 juni och slutar torsdag den 27 juni 2024 - Gå till auktion

Stäng
N.C. Nielsen har den 15 augusti ingått avtal med Konecranes om att distribuera Konecranes gaffeltruckar och reach stackers i Norge och Sverige. Det betyder att N.C. Nielsen nu är återförsäljare av både Terberg terminaltraktorer och Konecranes maskiner i hela Skandinavien.

Sedan 2007 har N.C. Nielsen varit återförsäljare av Konecranes gaffeltruckar och reachstackers på den danska marknaden. N.C. Nielsen och Konecranes har redan ett nära samarbete på många områden och har bland annat utvecklat en serie heavy duty-reachstackers (med lyftkapacitet på mellan 85–180 ton) som säljs över hela världen.

Förutom Konecranes är N.C. Nielsen känd för att importera och sälja Terberg terminaltraktorer i hela Skandinavien. Med den nya setupen kan N.C. Nielsen uppfylla alla heavy handling-behov – oavsett om det gäller lösningar med nya maskiner, serviceavtal, specialmaskiner, extrautrustning eller begagnade maskiner.

 

Samtidigt finns N.C. Nielsens danska systerbolag Scantruck också representerat med ett eget dotterbolag i Sverige där huvudkontoret ligger i Rosersberg norr om Stockholm och det finns ytterligare ett kontor i Kungälv norr om Göteborg. På den svenska marknaden säljer Scantruck bland annat Manitou-teleskoplastare, GMG-saxliftar och Sennebogen-kranar.

– Vi startar ett helt nytt kapitel i vår Konecranes-historia. Och vi är glada eftersom vi har utökat samarbetet så att det gäller även Norge och Sverige. Vi har etablerat ett nytt heavy handling-team som ska stödja vårt arbete i Skandinavien, säger på Max Høegh Nielsen, försäljningschef för N.C. Nielsens heavy handling-avdelning.
 

Alla Konecranes-kunder hos N.C. Nielsen kan dessutom dra nytta av en serviceorganisation med erfarna tekniker som står redo att rycka ut för löpande underhåll och vid eventuell akut assistans – oavsett var i Norge, Sverige eller Danmark de finns. Expertisen täcker hela spektrat från underhåll, service, reparationer till reservdelar och teknisk support.
 

VILL DU VETA MER?

Kontakta försäljningschef Max Høegh Nielsen om du vill ha mer information om innehållet i det här pressmeddelandet.

  • N.C. Nielsen Call-center
    N.C. Nielsen Call-center Huvudnummer
    Tlf. 031-536430