Stäng

MED DIG HELA VÄGEN

Vi ger hjälp och stöd när vi har slutit avtal med varandra. Våra mobila montörer och vårt professionella reservdelslager gör att vi alltid kan hjälpa till med service och reparationer om det skulle behövas.

Heavy handling utvecklas snabbt. Godset som ska transporteras blir tyngre, bredare och längre och därigenom svårare att hantera när det ska transporteras både på företagsområden och allmänna vägar. Det ställer extrema krav på bl.a. lyftkapacitet, lyftanordningarnas utformning, trailernas mobilitet och extrautrustningen som ska passa precis till fordonet.

Heavy handling-lösningar från N.C. Nielsen

Bara en kontaktperson

Kärnan i N.C. Nielsens heavy handling-team består av en rad erfarna specialister, produktchefer, konsulter och back office-medarbetare med bas i Balling i Danmark. Kunden har bara en kontaktperson hos N.C. Nielsen och vederbörande sätter samman ett team av relevanta specialister till projektet:

" Som full line-leverantör är det avgörande att vår kund har en kontaktperson som fungerar som projektledare under processen. Kontaktpersonen sätter samman teamet som exempelvis kan bestå av en säljare, en maskinkonstruktör och en verkstadschef. Det är en spännande och innovativ process där vi tillsammans hittar ett lösningsförslag som presenteras för kunden och modelleras vidare mot den färdiga lösningen "
Jørgen Peter Lund / N.C. Nielsen AB
Se cases från våra kunder

Terberg terminaltraktorer

Driftssäker, kraftfull och alltid med chaufförens komfort i centrum. Det är några av fördelarna med terminaltraktorer från nederländska Terberg. Maskinerna är extremt funktionella och har utvecklats baserat på många årtiondens erfarenhet från intensiv daglig användning, t.ex. transport av containers, påhängsvagnar och växelflak.  

Ny teknologi används löpande för att förbättra terminaltraktorerna ytterligare och utöka Terbergs ledande position inom användarvänlighet, ergonomi och säkerhet. ”Keep it simple and safe” är en grundläggande Terberg-princip för konstruktion, design och teknologi.

Läs mer om Terberg terminaltraktorer

KONECRANES LYFTTRUCKAR

Konecranes har konstruerat, anpassat och tillverkat lyftutrustning till extremt krävande miljöer i mer än 50 år. Som en del av Konecranes, som är världens ledande leverantör av lyftutrustning och service, har vi oöverträffad kunskap när det kommer till lyftarbete.

Konecranes har ett enormt utbud inom gaffeltruckar, reachstackers och aggregat för hantering av både tomma och fulla containrar. Välj din truck utifrån godsvikt och variationen i de uppgifter trucken ska utföra. Du hittar rätt lyftkapacitet, rätt funktioner och rätt aggregat i vårt sortiment. När du köper en truck från Konecranes får du den mest uppdaterade, genomtestade teknologin och en truck som är byggd utifrån dina arbetsuppgifter.

Läs mer om Konecranes

SPECIALMASKINER FÖR HEAVY HANDLING

Även de tyngsta lyften ska vara lätta att hantera. Det är filosofin hos N.C. Nielsen när vi exempelvis utvecklar våra innovativa och kraftfulla reachstackers till kunder över hela världen. Vi har samlat mångårig expertis inom tungt gods och höjer hela tiden ribban för maskinernas lyftkapacitet, manövrering, förarkomfort, flexibilitet och tekniska prestanda.

Vårt heavy handling-produktsortiment har stor spännvidd och täcker i stort sett alla interna logistikuppgifter i den tunga änden av skalan. Specialbyggda reachstackers, containermovers, trailers till tungt gods, mobila bockkranar och tillbehör som bocksystem och svanhalsar är bara några av de många möjligheterna i vårt omfattande produktsortiment.

 • Portalkraner
 • Towerlifter
 • NCN Reachstacker
 • NCN gaffeltruck med teleskop
 • Terberg med sandspridare
 • SPMT-trailers

Läs mer om Heavy handling special-maskinerne

Trailere

Ta hjälp av N.C. Nielsen när du behöver trailers för tung transport på terminaler, i hamnar och i industriföretag. Med ett mycket brett urval av trailers och annan utrustning hittar vi alltid en lösning som passar företagets specifika behov. Containerchassin, SPMT-kassettrailers, rolltrailers och flatbed-trailers är exempel på våra olika trailers. De anpassas individuellt till arbetsuppgiften och dras vanligen av en Terberg-terminaltraktor eller är självkörande.

 • Containerchassi
 • Rolltrailer
 • SPMT-trailer
 • Modultrailer
 • Kassetttrailer
 • Växelflakstrailer 
 • Containermover

Läs mer om trailere

UDSTYR

Ingen ska dra ner på utrustningen. Inte heller utrustningen till heavy handling-maskiner från N.C. Nielsen. Vi har ett stort sortiment med extrautrustning och aggregat som gör det lättare att lösa uppgifter inom intern transport. Produktområdet utvecklas löpande och det kommer hela tiden nya, innovativa och spännande lösningar.

 • Svanhals med parkeringspelare
 • Overheight frame
 • Magnet-ok
 • Mellan-ok

Läs mer om udstyr 

Vill du bli kontaktad för mer information om N.C. Nielsen Haevy Handling?

Vi har ett team av Heavy Handling-experter som är redo att ge dig råd om hur N.C. Nielsen Heavy Handling kan hantera dina tyngsta logistikuppgifter. Låt oss kontakta dig för ett helt icke-bindande samtal om dina alternativ.

Bli smartare med tung hantering

TC5 - Reachstacker för fulla containrar. Kan stapla 5 containrar på höjden. Tar containern uppifrån.

TC6 - Reachstacker för fulla containrar. Kan stapla 6 containrar på höjden. Tar containern uppifrån.

TCX5 - Reachstacker för fulla containrar. Har stödben (supportjacks) mellan drivhjulen. Kan stapla 5 containrar på höjden. Tar containern uppifrån.

CC5 - Combihandler med bottenlyftsben som kan stapla 5 containrar på höjden. Tar vanliga containrar uppifrån. Tack vare bottenlyftsbenen går det att lyfta lastbilstrailers från marken till tågvagnar.

CCX5 - Combihandler med bottenlyftsben och stödben (supportjacks) mellan drivhjulen. Kan stapla 5 containrar på höjden. Tar vanliga containrar uppifrån. Tack vare bottenlyftsbenen går det att lyfta lastbilstrailers från marken till tågvagnar.

VILL DU VETA MER?

Våra experter på tung hantering är redo att hjälpa dig att nå målet med den lösning som passar dina behov.