Stäng

N.C. Nielsens fokus på batteriområdet är en naturlig konsekvens av de kontinuerliga framsteg som görs inom batteriteknologin samt ökade miljökrav. Vi har arbetat med eltruckar och batterier i mer än 40 år och har följt utvecklingen från den första eltrucken från Linde och vet alltså vad det handlar om.

Vi erbjuder kompletta lösningar inom batterier och laddare från några av världens ledande tillverkare. Samtidigt kan vi erbjuda nödvändig kapacitet och know how för att skräddarsy effektiva batteri- och laddningslösningar som passar de enskilda företagens behov.

Det hela backas upp av landstäckande service som höjer batteriernas avkastning och livslängd.

N.C. Nielsen är ensam återförsäljare av industribatterier från TAB. Sortimentet täcker alla truckmodeller.

TAB:s teknologi säkrar att batteriet har lång livslängd och att trucken har längre körtid. Det innebär färre problem, lägre driftskostnader och totalt sett en bättre investering.

 • LITIUMJONÄR DU REDO FÖR ETT MILJÖVÄNLIGT VAL?

  Hos N.C. Nielsen tillverkar vi våra egna litiumjonbatterier och kan därför leverera en miljövänlig energikälla till alla maskintyper.

  Läs mer om möjligheterna med litiumjon
  LITIUMJON
 • VÄRLDENS STÖRSTA REACHSTACKER– OCH VÄRLDENS STARKASTE!

  N.C. Nielsen har tidigare gjort det omöjliga möjligt och den här gången har ingenjörerna hittat rätt formel till en reachstacker på den tyngre delen av skalan. N.C. Nielsen kan nu erbjuda världen största reachstacker som kan lyfta hela 152 ton på kroken.

  Se allt om världens starkaste reachstacker
  VÄRLDENS STÖRSTA REACHSTACKER