SPMT-släpvagnarna, som kan översättas till självgående och modulära släpvagnar, kan användas för transport på båda allmänna vägar och för flyttning av tunga varor på byggarbetsplatser, hamnområden och inom industrin etc.

Som namnet antyder är SPMT-släpvagnarna inbyggda i olika moduler och kan utformas specifikt för den aktuella transportuppgiften. Den enskilda modulen kan upp till 245 ton. Axlarna kan rotera 360 grader och regleras individuellt med antingen fjärrkontroll eller monterad hytt.

Produkter

SPMT släp från Scheuerle gör det möjligt att flytta stora föremål i ett litet utrymme

 • VÄRLDENS STÖRSTA REACHSTACKER– OCH VÄRLDENS STARKASTE!

  N.C. Nielsen har tidigare gjort det omöjliga möjligt och den här gången har ingenjörerna hittat rätt formel till en reachstacker på den tyngre delen av skalan. N.C. Nielsen kan nu erbjuda världen största reachstacker som kan lyfta hela 152 ton på kroken.

  Se allt om världens starkaste reachstacker
  VÄRLDENS STÖRSTA REACHSTACKER
 • REN RÅSTYRKAREACHSTACKERS FRÅN N.C. NIELSEN

  Även de tyngsta lyften ska vara lätta att hantera. Det är filosofin hos N.C. Nielsen när vi utvecklar våra innovativa och kraftfulla reachstackers till kunder över hela världen.

  Läs mer om vårt sortiment av reachstackers
  REN RÅSTYRKA
På nc-nielsen.se använder vi cookies för att förbättra användarupplevelsen.AccepteraLäs mer om vår användning av cookies